In gesprekmet een loopbaancoach

Wil je aan de slag met je loopbaan? En wil je graag hulp van iemand om meer inzicht te krijgen in je wensen, dromen en talenten? Ga dan in gesprek met een loopbaancoach. Hier lees je wat een loopbaancoach voor jouw loopbaan kan betekenen.

Krijg meer inzicht

girl-1857703_1920.jpg

Voor iedereen die aan de slag wil met zijn loopbaan kan persoonlijk contact met een loopbaancoach nuttig zijn. Een loopbaancoach luistert naar jouw verhaal, gaat in op je situatie en onderzoekt samen met jou wat er bij je past. Door in gesprek te gaan krijg je meer inzicht in je wensen, dromen en talenten. Dit helpt jou om je toekomstige loopbaan vorm te geven. Naast een persoonlijk gesprek, gebruikt de coach ook testen en opdrachten om je te helpen (meer) inzicht te krijgen in jouw wensen en vaardigheden.

Maak stappen

Ben je er samen met een coach achter gekomen wat bij jou past? Dan kun je gaan kijken naar de stappen die je kunt nemen. Een coach helpt jou tijdens het gesprek om erachter te komen welke stappen voor jou relevant zijn en hoe je deze kunt zetten. Soms heb je even een zetje in de juiste richting nodig om verder te komen. Een coach is dan de ideale persoon om je verder te helpen. De loopbaancoaches van James zijn Noloc gecertificeerd, betrokken, professioneel en hebben veel kennis van de arbeidsmarkt.

Voor wie is een loopbaancoach geschikt?

Een loopbaancoach is voor iedereen geschikt die aan de slag wil met zijn loopbaan en met persoonlijke ontwikkeling. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar ander werk en zoek je ondersteuning bij het solliciteren en netwerken? Of wil je je binnen je werk verder ontwikkelen, maar weet je niet goed hoe? Onze coaches stimuleren je om regisseur van je eigen loopbaan te worden. Zij geven tips hoe je zo aantrekkelijk mogelijk kunt blijven voor je werkgever én voor de arbeidsmarkt.

Duur en kosten van het traject bij James

Een traject duurt over het algemeen tussen de 3 en 10 gesprekken. Verspreid over een aantal weken of maanden. Kosten kunnen verschillen per traject. Meestal kun je op verschillende manieren geld krijgen om een traject te kunnen betalen. Bijvoorbeeld uit scholingsfondsen of via een ontwikkelbudget van je werkgever. Wil jij met een loopbaancoach in contact komen? Dan kijken we samen naar manieren om het te betalen. Neem contact op met James en kijk wat wij voor jou kunnen betekenen.

Lees hier meer over mogelijkheden om je traject te financieren.

Andere loopbaancoaches

Via het beroepsregister NOLOC kun je in contact komen met goede loopbaancoaches.