DisclaimerLoopbaanCentraal

Bekijk en gebruik je onze website? Dan betekent dit dat je akkoord gaat met de gebruiksvoorwaarden. Lees verder wat dit inhoudt.

Onderdeel van James Loopbaan

Onze website is onderdeel van James Loopbaan. James geeft jou toegang tot MijnLoopbaanCentraal via www.mijnloopbaancentraal.nl. Op MijnLoopbaanCentraal plaatst James informatie. Daarnaast biedt James testen, opdrachten en tips voor jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Zo kun jij aan je eigen loopbaan werken. James mag op elk moment de inhoud van MijnLoopbaanCentraal aanpassen of onderdelen verwijderen, zonder dat jou te laten weten.

Aansprakelijkheid

James zet zich in om de inhoud van MijnLoopbaanCentraal zo goed mogelijk bij te werken en aan te vullen. Het kan zijn dat de inhoud soms niet helemaal volledig is en/of niet helemaal juist is. James is niet aansprakelijk voor fouten die op de website staan. Kom je een fout tegen? Geef het dan vooral aan ons door.

Verder doen we bij James ons best om het platform MijnLoopbaanCentraal foutloos en ononderbroken te laten werken. Maar dit kunnen we je niet garanderen. Als MijnLoopbaanCentraal tijdelijk niet bereikbaar is, dan is James hiervoor niet aansprakelijk.

Inhoud van gebruikers

Als gebruiker kun je op sommige onderdelen van MijnLoopbaanCentraal zelf inhoud plaatsen. James controleert dit niet. Maar ons moderatieteam mag ingrijpen als berichten niet passen bij de algemeen gangbare gedragsregels.

Links naar andere websites

Op onze website linken we naar externe websites. Wij controleren niet of de informatie op deze externe websites juist is. James is niet verantwoordelijk voor deze informatie en dus ook niet aansprakelijk voor deze externe websites.

Intellectuele eigendomsrechten

Alle rechten van intellectueel eigendom op MijnLoopbaanCentraal liggen bij CNV Vakmensen en James bv., licentiegevers en bezoekers. De inhoud van de website is te gebruiken volgens de Creative-Commons licentie NietCommercieel 3.0 Nederlands, behalve als er iets anders bij staat. James kiest voor een licentie van Creative Commons zodat voor iedereen duidelijk is aan welke voorwaarden je moet voldoen als je informatie van de website wilt gebruiken.

Als bezoeker mag je geen webpagina's of losse elementen (zoals afbeeldingen, video's of interactieve applicaties) van de website opnemen in een frameset of via een inline link. Een frameset en inline link zijn voorbeelden van technieken om informatie van een website over te nemen. Deze technieken mag je niet gebruiken omdat je de informatie zo kunt laten zien dat de bezoeker van een andere website de indruk krijgt dat de informatie van een andere website afkomt.

Over deze disclaimer

James heeft het recht om deze disclaimer aan te passen. De nieuwste versie van de disclaimer vind je op deze website.