Gratis account aanmakenAan de slag met je persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling is belangrijk. Om te groeien en om plezier te houden in je werk. Met een account op LoopbaanCentraal ga je zelf aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling. Beantwoord vragen over je loopbaan, doe verschillende testjes, bekijk je portfolio en vul deze aan.

Je persoonlijke account

Met een account op LoopbaanCentraal kun jij aan je persoonlijke ontwikkeling werken. Heb je een account aangemaakt? Dan kom je in je eigen omgeving terecht. In deze omgeving kun je in je eigen tempo vragen over je loopbaan beantwoorden. Je gaat zelf aan de slag met één van de drie hoofdgebieden: meer leren over mezelf, meer leren over mijn mogelijkheden of overgaan tot actie. Je kiest zelf met welke van deze drie onderwerpen jij aan de slag wilt. Vervolgens krijg je de keuze uit drie vragen. Bij elke vraag hoort een opdracht waar jij de vraag mee kunt beantwoorden. Je kunt alle stappen in de opdracht doorlopen of maar een aantal stappen. Je kiest zelf wat bij jouw situatie past.

Jouw portfolio

Naast de opdrachten krijg je toegang tot je persoonlijke portfolio. Hierin staan alle resultaten van de opdrachten en testjes die jij hebt gedaan. Ook kun je werken aan jouw persoonlijke showcase. Dit is een online cv waar je foto’s, werkervaring en uitslagen van opdrachten en vragenlijsten kunt laten zien. Als je dat wilt, kun je deze ook gebruiken in plaats van je normale cv.

Wil je zelf aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling? Maak gratis een account aan en vind de opdracht of test die jou verder helpt met je ontwikkeling.

Meld je gratis aan