OverLoopbaanCentraal

Over ons

LoopbaanCentraal is dé plek waar jij aan jouw loopbaan kunt werken. Je kunt hier zelfstandig aan de slag met jouw loopbaan of kiezen om met een coach in gesprek te gaan.

We helpen jou verder in je loopbaan

LoopbaanCentraal is een initiatief van James voor werkende en werkzoekende mensen in Nederland. Met dit platform willen we je helpen om werk te maken van je loopbaan. Daar hoef je niet voor te betalen. Bij James geloven we namelijk dat iedereen een sterke positie op de arbeidsmarkt verdient. Daarom bouwen we nog elke dag aan LoopbaanCentraal, om jou het meest inzichtrijke, gebruiksvriendelijke en nuttige loopbaanplatform te bieden.

Deze video geeft goed weer waarom LoopbaanCentraal er is. De video is gemaakt door Publiquest in opdracht van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, in het kader van 100 jaar SZW.

logo-james.png

Over de initiatiefnemer James Loopbaan

James heeft een missie op het gebied van loopbaanontwikkeling. Die missie is om jou te helpen bij het oplossen van vragen en uitdagingen die je tegenkomt in je loopbaan. Als je een vraag hebt over jouw loopbaan, je ontwikkeling of carrièrekansen, dan kun je terecht bij James. Op deze manier ondersteunen we jou in je loopbaan en dragen we bij aan je inzetbaarheid.

Paragin

Onze partner:
Paragin

Met onze partner Paragin werken we aan het platform LoopbaanCentraal. Samen bieden we de beste inzichten en informatie, ontwikkelen en bieden we nieuwe functionaliteiten en bewaren en bewaken we je gegevens op een veilige manier.

Naar Paragin website


LDC

Onze partner:
LDC

Onze partner LDC levert een aantal mooie loopbaantesten, die onderdeel zijn van LoopbaanCentraal.

Naar LDC website


CNV

Onze partner:
CNV

LoopbaanCentraal is mede tot stand gekomen met een subsidie vanuit de Tijdelijke regeling cofinanciering projecten Dienstverlening Werkzoekenden en projecten Samenwerking en Regie Arbeidsmarkt (DWSRA). Deze regeling gaat over het versterken van je positie in je loopbaan. Om uitval te voorkomen of om weer een goede positie op de arbeidsmarkt te krijgen.

Naar CNV website


Onze partner:
Saxion

Bij LoopbaanCentraal werken we constant aan ontwikkeling van onszelf en aan het werkveld. Daarin we samen met studenten en docenten van Saxion Hogescholen. We laten scripties schrijven, doen onderzoek en ontwikkelen nieuwe instrumenten met behulp van de kennis en kunde van het onderwijs.

Naar Saxion website