Over LoopbaanCentraal

Over ons

LoopbaanCentraal is dé plek waar jij aan jouw loopbaan kunt werken. Je kunt hier zelfstandig aan de slag met jouw loopbaan of kiezen om met een coach in gesprek te gaan.

We helpen jou verder in je loopbaan

LoopbaanCentraal is een platform van James Loopbaan voor alle werkende mensen in Nederland. Via dit platform kijken we samen welke stap in je loopbaan op dit moment de beste is. En we helpen je die stap ook te zetten. Bij James geloven we namelijk dat iedereen een sterke positie op de arbeidsmarkt kan krijgen. Daarom werken we elke dag aan het platform, om jou het meest inzichtrijke, gebruiksvriendelijke en nuttige loopbaanplatform te bieden.

Deze video geeft goed weer waarom LoopbaanCentraal er is. De video is gemaakt door Publiquest in opdracht van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, in het kader van 100 jaar SZW.

Hoe LoopbaanCentraal is ontstaan

LoopbaanCentraal is mede tot stand gekomen met een subsidie vanuit de Tijdelijke regeling cofinanciering projecten Dienstverlening Werkzoekenden en projecten Samenwerking en Regie Arbeidsmarkt (DWSRA). Deze regeling gaat over het versterken van je positie in je loopbaan. Om uitval te voorkomen of om weer een goede positie op de arbeidsmarkt te krijgen.

logo-cnv.png

Over de initiatiefnemer James Loopbaan

James heeft een missie op het gebied van loopbaanontwikkeling. Die missie is om jou te helpen bij het oplossen van vragen en uitdagingen die je tegenkomt in je loopbaan. Als je een vraag hebt over jouw loopbaan, je ontwikkeling of carrièrekansen, dan kun je terecht bij James. Op deze manier ondersteunen we jou in je loopbaan en dragen we bij aan je inzetbaarheid.

Lees meer over James

logo-james.png

Onze partners

Met onze partner Paragin werken we aan het platform LoopbaanCentraal. Samen bieden we de beste inzichten en informatie, ontwikkelen en bieden we nieuwe functionaliteiten en bewaren en bewaken we je gegevens op een veilige manier.

logo-paragin.png

Onze partner LDC levert een aantal mooie loopbaantesten, die onderdeel zijn van LoopbaanCentraal.

logo-ldc.png